Over Beaux Mots

OVER BEAUX MOTS

'Gepassioneerd door tekst en taal, de puntjes op de i en allergisch aan dt-fouten'

Daar staat Vanessa van Beaux Mots voor. 

 

Al van kleins af aan nam ik graag pen en papier in de hand om verhaaltjes, gedichten en kaartjes te schrijven. In het middelbaar onderwijs koos ik uiteraard voor talen en ook in het hoger onderwijs leerde ik mijn communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen tijdens mijn  studies Communicatiemanagement en Meertalige Communicatie. Bij TUI Belgium nv en de luchthavens Oostende-Brugge en Antwerpen heb ik mij verder gespecialiseerd in de wondere wereld van (digitale) communicatie en marketing. Een grote brok ervaring en expertise rijker!

 

Met mijn ervaren copywriterspen tover ik graag jouw boodschap over in krachtige woorden die jouw doelgroep weten te raken. Mijn passie voor taal uit zich niet alleen in enthousiasme, maar ook in nauwkeurigheid. 

 

Heb jij een overtuigende, vlotte en foutloze tekst nodig die afgestemd is op jouw doelpubliek en het juiste communicatiekanaal? Contacteer mij voor een vrijblijvende prijsaanvraag en wie weet ga ik binnenkort wel op zoek naar de juiste (zoek)woorden voor jouw bedrijf!