Diensten

DIENSTEN

Webteksten

Social Media Content

Nieuwsbrieven

Blogberichten

Persberichten

Tekstcorrecties

Facebook Advertising

Instagram Advertising

Google Advertising

Strategie & planning

Contentplan

Jouw tekst?

Op het juiste moment de juiste nieuwsbrief versturen naar het juiste publiek? Je wil je bezoekers en (potentiële) klanten inspireren met social media posts of blogberichten? Je bent op zoek naar iemand die aantrekkelijke webteksten kan schrijven zodat jouw bedrijf ook in de Google zoekresultaten makkelijk terug te vinden is? Je wenst jouw lezers te inspireren, te overtuigen of aan te sporen om iets te bekijken of te kopen? Hogere conversie? Meer bereik? Of je bent gewoon op zoek naar krachtige woorden die je naamsbekendheid kunnen vergroten?

Als Freelance (met de F van flexibel!) Copywriter & Content Marketeer ga ik maar al te graag op zoek naar de juiste (zoek)woorden. Woorden die overtuigen en de aandacht van uw lezer trekken én houden. Doelgerichte boodschappen die weten te raken. Een tijdelijk project, enkele dagen fulltime, een aantal maanden parttime? Alles kan! Contacteer Beaux Mots voor meer info.

 

 

 

COPYWRITING

 

Op zoek naar overtuigende teksten die de aandacht trekken tot (na) het laatste punt? Beaux Mots bedenkt de juiste (zoek)woorden die inspireren, informeren en aanzetten tot actie. Schrijven, herschrijven, schrappen tot iedereen overtuigd is, en uiteraard... SEO-proof!

CONTENT MARKETING

 

Ga voor een hogere conversie door gerichte content naar je leads te (laten) sturen. Beaux Mots zorgt voor straffe content, van inspirerende blogberichten tot aantrekkelijke webteksten tot gerichte social media boodschappen. Bouw een een langetermijnrelatie op met je klanten!

SOCIAL MEDIA

 

Geen tijd of inspiratie om je social media kanalen te beheren, te onderhouden of campagnes op te zetten? Dan ben ik jouw social media partner in crime! Beaux Mots creëert kwaliteitsvolle en gerichte content naar het juiste doelpubliek én via het juiste kanaal :-) #beauxmots